Werkgever

Wat maak Detargeo anders? Hoe groter de uitdaging hoe beter. Waar een ander stopt gaan wij net een stap verder. Het plotselinge vertrek van een medewerker of een piek in het ziekteverzuim heeft soms tot gevolg dat er op zeer korte termijn vervanging nodig is. Wij zijn bereikbaar gedurende 7 dagen per week en 24 uur per dag.
24-7
We stellen onze opdrachtgevers en medewerkers centraal. We zullen er dan ook alles aan doen om de verwachtingen te overtreffen. Het kan bijvoorbeeld een project onderhanden hebben met een strakke deadline waarbij een ieder onbenut manuur het schema in gevaar brengt. Ook daarom zijn we in het weekend bereikbaar om er alles aan te doen om op maandagmorgen de juiste mensen beschikbaar te hebben voor u. Heeft de medewerker geen vervoer maar is hij/zij wel geschikt? Dan regelen we dat, al moeten we zelf voor taxichauffeur spelen. Moeten er ’s morgens om 6:00 uur medewerkers op het project worden opgevangen? Dan zijn we er (koffie wordt wel op prijs gesteld!).

Welke taal spreken wij? Naast het Gronings, Fries, Italiaans, Engels, Frans, Duits en Spaans ook de taal van de ondernemer en de medewerker. Iedere branche maar ook zeker ieder bedrijf heeft zijn eigen unieke kenmerken. Voor een medewerker is dat niet anders. Ook zij hebben hun eigen unieke achtergrond aan ervaring en eigenschappen.

Detargeo hanteert een formule waardoor de kosten voor onze opdrachtgevers doorgaans lager zijn dan van collega bedrijven en onze medewerkers ontvangen een marktconform salaris. Hoe dat kan? We maken onder andere gebruik van flexibele spreekruimtes om onze medewerkers en kandidaten te spreken waardoor onze kostprijs niet wordt beïnvloed door de kosten voor kantoorruimtes. Tevens maken wij optimaal gebruik van ICT middelen zodat er weinig tijd verloren gaat aan administratieve handelingen. Maar niet alleen financieel is Detargeo een aantrekkelijke partner. Ook onze dienstverlening en werkwijze wijkt zeker af.

Heeft u een uitdaging waarbij we u kunnen helpen of wilt u naast uw huidige uitzendorganisatie een andere bemiddelaar inzetten om de kwaliteit van uw vaste partner te vergelijken? Wij nemen de uitdaging graag aan, bel gerust met Charles Rombola op 06 13 68 62 33. U kunt ook een mail versturen met daarin uw bedrijfsgegevens, naam en telefoonnummer naar info@detargeo.nl, waarna we binnen 24 uur contact met u opnemen.

Beschikbare kandidaten
Recent toegevoegde vacatures

Momenteel geen vacatures om weer te geven.

Vacatures per vakgebied…
Het laatste nieuws…