Over Detargeo

Detargeo banen

Detargeo banen

Over ons:

Detargeo is een intermediair die als spin in het web bemiddelt tussen opdrachtgevers en werkzoekenden. Met ervaring uit de praktijk zetten wij onze kennis in om voor onze relaties te komen tot een perfecte match.

Onze missie

De Nederlandse arbeidsmarkt staat voor grote uitdagingen. Door de vergrijzing in combinatie met de beperkte instroom van technisch geschoold personeel dreigt veel kennis en een schat aan ervaring verloren te gaan. Ook brengen de economische omstandigheden behoefte aan flexibiliteit mee.

Detargeo stelt zichzelf ten doel hoogwaardige dienstverlening te bieden die een oplossing bied voor zowel tijdelijke als permanente behoefte aan gekwalificeerd personeel. Dit doen we op een open, integere en toekomstgerichte wijze, met als doel vraag en aanbod op het gebied van personeelsvoorziening in balans te brengen. Leidend voor Detargeo is een goede match te maken met als centraal uitgangspunt: “de juiste mens op de juiste plek”.

Onze visie

Detargeo opereert vanuit de visie “specialists on the job”. Detargeo streeft naar een duurzame relatie met haar opdrachtgevers op basis van vertrouwen, kwaliteit en meerwaarde. Vanuit onze functie als intermediair willen wij de aansluiting tussen de vraag en aanbodkant van de arbeidsmarkt verbeteren door het aan elkaar verbinden van de verschillende stakeholders.

Diensten

U kunt bij ons terecht voor diverse diensten. Echter vinden wij onze dienstverlening maatwerk. Om dienstverlening op maat te kunnen bieden is een goede inventarisatie van wensen en eisen nodig. Door ervaring in- en met een gestructureerde manier van inventariseren kunnen wij u een maatwerkoplossing bieden op het gebied van:

Om kwaliteit te kunnen bieden is persoonlijk contact van groot belang. Wij maken tijd voor onze relaties. Op deze wijze geven wij invulling aan wat voor ons het belangrijkste aspect is in de arbeidsbemiddeling, de mens.

Wilt u ook ervaren op welke wijze Detargeo werkt? Wij komen graag langs voor een afspraak.

Beschikbare kandidaten
Recent toegevoegde vacatures

Momenteel geen vacatures om weer te geven.

Vacatures per vakgebied…
Het laatste nieuws…