Disclaimer

Aansprakelijkheid

Aan alle informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor Detargeo. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. De informatie proberen wij zo zorgvuldig en nauwkeurig mogelijk aan te passen op de website. Detargeo aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of schrijf- en zetfouten van aangeboden informatie op deze website.

Alle informatie op deze website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij proberen om deze website zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, we aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van niet-beschikbaarheid.

Privacy

De Decarme Groep dankt iedereen voor het in haar gestelde vertrouwen. Wij zullen uw privacy waarborgen comform de geldende wet-, en regelgeving. Alle persoonlijke informatie die u ons verschaft zal vertrouwelijk worden behandeld.

 

Auteursrechten

Het is niet toegestaan om auteurs rechtelijke informatie van deze website, in welke vorm dan ook te gebruiken, verspreiden of openbaar te maken zonder toestemming van Detargeo.

Beschikbare kandidaten
Recent toegevoegde vacatures

Momenteel geen vacatures om weer te geven.

Vacatures per vakgebied…
Het laatste nieuws…